Familjen Mankler

Familjen Mankler

Inte så mycket

2013Posted by Eva Mankler 2013-06-09 06:01:34
Igår gjorde vi inte så mycket. Vi var en sväng till Systembolaget vid Coop och en sväng in på Coop. På Coop handlade vi flera stycken Salubrin-stick. Ulla hade köpt sånt och det är jättebra att ha på insektsbett eller om man bränt sig på brännässlor. Vi brukar ju ha Xylocainsalva, men den är ju kladdig och torkar inte riktigt in. Det här är som ett litet lypsyl-stift fast med en "deo-roll-on-kula" istället. Torkar in fort och hjälper bra. Enkelt att ha med sig t ex i handväskan eller necessären. :)

Medan Daniel och Rasmus gick på bolaget så gick tjejerna och jag in på Skopunkten. Jag vill ha ett par vita sandaler. Har ju en del färgglada skor men vill ha ett par vita som liksom "passar till allt" och även till "finklänning". Jag hittade ett par fina och sköna, men de fanns inte i min storlek - som vanligt. De fanns dock på nätet så jag beställde dem när jag kom hem.

Daniel och Rasmus åkte en sväng till golfbanan och slog lite bollar. Jag låg ute i solstolen och började läsa en ny bok, av Mari Jungstedt. Även Puzzel låg en stund i solstolen. :)

Det var lite molnigt och lite sol om vartannat. Efter lunch så cyklade D, R och A till Thomas och Annelie en sväng. Jag och Johanna var hemma under tiden. Spelade lite kort, satt ute och så kollade vi lite på tv.

Amanda var iväg på kalas hos en klasskompis i Hölö på em/kvällen. Åkte dit med grannen som också skulle dit. Jag hämtade när kalaset var slut kl 19. På kvällen, efter middagen, var vi hos Olssons här på gatan. Satt och snackade och hade jättetrevligt. Det regnade en del till och från så det blev jättehäftiga regnbågar.

Vi bjöds på Emmas smarriga cheesecake med kaffesmak - mums!

Amanda är jätterinnig och lite kladdig i sina ögon. Vet inte om hon fått någon infektion sedan de ha badat så mycket. Vi tvättar och droppar med "antis-droppar". Hoppas att det ger med sig. Igår kväll hade hon jätteont och det kliade. Blev lite bättre när hon fått en alvedon. Få se hur hon ser ut när hon vaknar sen.

Idag ska Rasmus iväg på kalas till en dagiskompis. Det är tredje och sista kalaset för den här helgen. :D

//E

  • Comments(0)//blogg.mankler.se/#post1010