Familjen Mankler

Familjen Mankler

Läxor, läxor

2013Posted by Eva Mankler 2013-11-10 06:31:34
Denna vecka har varit fylld av läxor, speciellt för Johannas del. Jag kan tycka det är konstigt att det kan gå flera veckor utan en enda läxa (förutom en läsläxa som de har varje vecka) och sedan vips så kommer 1-2 veckor där det typ är en massa läxor i olika ämnen. Kan inte lärarna i de olika ämnena prata med varandra och försöka planera så att det inte blir 3-4 stora läxor samma vecka? Tycker det är lite konstigt, hon går ju ändå bara i 4:an. De läxor hon haft i veckan och som ska vara klart nu den kommande veckan är engelska glosor, rättstavning i svenska (med j-ljudet) ochskriva en "uppsats" om en plats i Sverige. Sen till veckan efter det är det lite engelskageografi, där de ska kunna olika engelskspråkiga länder, vart de ligger i världen och vad deras huvudstäder heter.

I måndags var Amanda på gympa. D var med henne.

I onsdags var jag på kurs inne i Sthlm City, högst upp i en av Hötorgsskraporna. Häftig utsikt! Daniel jobbade hemma då.

I fredags jobbade jag hemma. D var tvungen att åka upp då han hade ett viktigt möte på förmiddagen.

Jag och Johanna var iväg och red. Under tiden så åkte Daniel, Amanda och Rasmus en stund till farmor och farfar.

Tjejerna var på kalas på kvällen. Vi andra åt middag från pizzerian och slappade framför tvn. :)

Igår åkte vi upp till Ikea. Ljusförrådet behövdes fyllas på! :D Sen blev det lunch från Mc Donalds och efter det åkte vi till Ica Maxi och storhandlade. Och där var vi inte ensamma.....

Hem och fixade lite hemma. Barnen kollade på en film och tjejerna lekte en bra stund med lego. Vi åt smarrig schnitzel och hemgjord pommes till middag. Senare på kvällen så komma Olssons hit. Kul!!! Barnen var ute och sväng och kollade på lite film. Rasse somnade i Daniels säng strax efter 21. Han var så trött!

Idag åker vi till Gnesta ishall och åker lite skridskor, tillsammans med Olssons. Spännande!!! Tar med lite varmkorv och bröd och äter till lunch.

//E

  • Comments(0)//blogg.mankler.se/#post1060